Ne demek?

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven bapları otomatik otomatik olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Kullanılan kapı fitili muhtevain duman sızdırmazlık şenseı yoksa elan ekonomik kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim esenlanabilir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa birlikte esrarı lokum ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sebebiyle güvenli düzlem oluşturur.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir tehlike anında kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını katkısızlayacak örgüda olmalıdır.

Yangın anında insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi midein yangın kapısı son kademe nazik bir öneme sahiptir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en şayeste yükselmek politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları Yangın Merdiveni Kapısı maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın hudayinabit kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve esrarın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı sertya kapanmaktadır.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Sıcaklık almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en usturuplu eder Yangın Kapısı politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Böylece imalattan kullanıma denli sabık sürecin sonucunda insanoğluı sağlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olabilir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page